HU | EN
PLANDOC.SITE

A PlanDoc.Site az építési területek adminisztrációs feladatait segíti:

A PlanDoc.Site egy olyan moduláris szolgálatás, ami a PlanDoc rendszerhez kapcsolódva, az építési helyszínen (on site) keletkező fontos információkat egy workflow folyamatba tereli, így segítve elő a különböző jóváhagyások kezelését, listák készítését. A piac igényeit folyamatosan követve, új modulok kialakítását is tervezzük, jelenleg az alábbiak érhetők el:

A munka átvételét, ellenőrzését elősegítő adminisztrációs applikáció, ami alkalmas az építési hibák tervlapon való rögzítésére már az építés helyszínén, mobil vagy tablet segítségével. A hibák rögzítése után a hibajavítás felelősének kijelölése egyetlen kattintással történik, a javítási folyamat a hibajegy státuszával követhető nyomon. (Pl. csőtörés, nem szakszerű összeszerelés bejelentése a műszaki ellenőr által a fővállalkozó részére). Lehetőség van a listák, riportok tetszőleges összeállítására, a hibák keresésére akár szakáganként, épületenként, alvállalkozóként.

Felhasználók: beruházók, műszaki ellenőrök, fővállalkozók, generál kivitelezők, üzemeltetők

A PlanDoc rendszer által biztosított aktuális tervtár terveinek grafikus alapú véleményezésére (pl. nyilak, ábrák), szöveges hozzászólásra ad lehetőséget. Egyszerű és jól átlátható funkciókkal segíti a vélemények listázását, státuszok meghatározását, keresést a tervek között. Egyedülálló módon, a tervvéleményezés automatikusan összekapcsolásra kerül az aktuális tervlistával, így segítve a tervjóváhagyók munkáját.

Felhasználók: beruházók, lebonyolítók, műszaki ellenőrök, fővállalkozók, generál kivitelezők, tervezők

Építésvezetői szinten organizációt, szervezési feladatokat támogató alkalmazás, amely vízuálisan megjeleníti az alvállalkozók munkaterületeit, segít a tervezésben és megkönnyíti a munkaterület átadás-átvétel adminisztrációját.

Felhasználók: fővállalkozók, generál kivitelezők, kivitelezők

A kivitelezés közben adódó, eltakarási engedélyhez szükséges munkák adminisztrációs folyamatait megkönnyítő alkalmazás, amely elősegíti a jóváhagyások egyszerű, hatékony és visszakereshető dokumentálását. Ajánlott álmennyezet és gipszkartonozási munkák, valamint betonozás engedélyezésére.

Felhasználók: műszaki ellenőrök, fővállalkozók, generál kivitelezők, kivitelezők

Munkavédelmi és hulladékgazdálkodási szabályok megsértésének dokumentálása, szakszerűtlen deponálás, anyagtárolás és anyagmozgatás bejelentése és rögzítése a kivitelezők és az alvállalkozók felé.

Felhasználók: fővállalkozók, generál kivitelezők, kivitelezők