HU | EN
PLANDOC
TERVKEZELÉS
RÓLUNK
Cégünk 2009-ben alakult azzal az elsődleges céllal, hogy az építési projektek megvalósítását támogató folyamatszabályzási tanácsadást nyújtson és hiányzó szoftveres megoldásokat fejlesszen ki. Ennek köszönhetően fő termékünk a PLANDOC tervkezelő és dokumentum­menedzsment rendszer, mára Magyarországon vezető megoldásnak számít a legjelentősebb építési projektek esetében. Legújabb üzletágunk a BIM projekt­menedzsment tanácsadás, ahol az építési projektek folyamatait illesztjük a BIM módszertan által megkívánt követel­ményekhez. Cégünk által kínált minőségi szolgáltatásokon kívül az innovatív megoldások iránt is elkötelezettek vagyunk, ezért több kutatás-fejlesztési projektben is részt vettünk az elmúlt pár évben.
13 ÉV TAPASZTALAT
16 000 FELHASZNÁLÓ
4 MILLIÓ DOKUMENTUM
120 000 HIBAJEGY KEZELÉSE
7,4 MILLIÁRD EURÓ ÖSSZÉRTÉKŰ
PROJEKT KEZELÉSE
SZOLGÁLTATÁSAINK
A PlanDoc tervkezelő és doku­mentum­menedzsment rendszer ki­fe­je­zetten építőipari beruházások tömeges terv- és projekt­do­ku­mentációjának kezelésére, rend­sze­rezésére és megosztására szolgál. A rendszer több felhasználós működ­tetése lehetővé teszi, hogy a tervek feltöltéséről, jóvá­ha­gyási fo­lya­ma­tá­ról, valamint érvé­nyes­ségek vissza­vo­ná­sairól email-es értesítést kapjanak a felhasználók az egyedi jogosult­ságaiknak meg­fele­lően.
A PlanDoc.Site egy olyan moduláris szolgálatás, ami a PlanDoc rendszerhez kapcsolódva, az építési helyszínen (on site) keletkező fontos információkat egy workflow folyamatba tereli, így segítve elő a különböző jóváhagyások kezelését, listák készítését.
Az elmúlt években több kutatás-fejlesztési projektben is részt vettünk és a jövőben is kiemelt szerepet szánunk az innovációnak. Amennyiben szeretne velünk együttműködni és a mi ötleteink megvalósításában részt venni, vagy saját ötlet megvalósításába minket bevonni, úgy keressen minket bizalommal!
Munkatársaink több évtizedes szoftver­fejlesztési tapasztalattal rendelkeznek a kisebb funkciona­litású stand-alone termékektől a komplex adatbázis alapon működtetett vállalat­irányítási rend­szerekig. Szakembereink az Ügyfél ötletétől kezdve a funkcionális és rendszer­tervezés fázisain keresztül a teljes megvalósításig, akár üzemel­tetésig is végig kísérik a termék­fejlesztést.
REFERENCIÁINK
ÜGYFÉLTÁMOGATÁS &
MAGAS SZINTŰ KISZOLGÁLÁS
Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálására, így különböző szintű ügyfél­támogatási és
helpdesk szolgáltatásokat is kínálunk az általános jellegű alapszintű ügyféltámogatás mellé.
privacy
Adatvédelmi irányelvek
Kiemelt fontosságú számunkra, hogy minőségi és magas szakmai színvonalú szolgáltatást nyújtsunk.
Alapelvünk, hogy ez hiteles és egyben biztonságos is legyen nem csak közvetlen ügyfeleinknek, hanem az összes felhasználónk számára.
handbook
Kézikönyv
PLANDOC terv- és dokumentum­kezelő rendszer általános felhasználói kézi­könyvé­nek és rendszer­ismertetőjének letöltése. A projekt-specifikus felhasználási útmuta­tókat kérjük, az Ügyfelünk hivatalos projekt­felelősétől kérje el.
helpdesk
HelpDesk
Amennyiben Ön a rendszer felhasználója és kérdése vagy problémája van a PLANDOC rendszer használatával, úgy kérjük írjon a support@plandoc.hu címre vagy munka­napokon 9:00-16:00 óra között keressen minket telefonon.
PLANDOC TANÁCSADÓ KFT.
Székhely
2040 Budaörs
Széchenyi István utca 9.
Értékesítés
+36 30 890 0190
plandoc@plandoc.hu
Támogatás
support@plandoc.hu