HU | EN
KUTATÁS
FEJLESZTÉS
plandoc_logo
plandoc_pict1
plandoc_pict1
PLANDOC TERVKEZELÉS
plandoc_pict1
ÉPÍTÉSHELYI ADMINISZTRÁCIÓ
RÓLUNK
Cégünk 2009-ben alakult azzal az elsődleges céllal, hogy az építési projektek megvalósítását támogató folyamatszabályzási tanácsadást nyújtson és hiányzó szoftveres megoldásokat fejlesszen ki. Ennek köszönhetően fő termékünk a PLANDOC tervkezelő és dokumentum­menedzsment rendszer, mára Magyarországon vezető megoldásnak számít a legjelentősebb építési projektek esetében. Legújabb üzletágunk a BIM projekt­menedzsment tanácsadás, ahol az építési projektek folyamatait illesztjük a BIM módszertan által megkívánt követel­ményekhez. Cégünk által kínált minőségi szolgáltatásokon kívül az innovatív megoldások iránt is elkötelezettek vagyunk, ezért több kutatás-fejlesztési projektben is részt vettünk az elmúlt pár évben.
10 ÉV TAPASZTALAT
13 000 FELHASZNÁLÓ
3 MILLIÓ DOKUMENTUM
94 000 HIBAJEGY KEZELÉSE
6,7 MILLIÁRD EURÓ ÖSSZÉRTÉKŰ
PROJEKT KEZELÉSE
SZOLGÁLTATÁSAINK
A PlanDoc tervkezelő és doku­mentum­menedzsment rendszer ki­fe­je­zetten építőipari beruházások tömeges terv- és projekt­do­ku­mentációjának kezelésére, rend­sze­rezésére és megosztására szolgál. A rendszer több felhasználós működ­tetése lehetővé teszi, hogy a tervek feltöltéséről, jóvá­ha­gyási fo­lya­ma­tá­ról, valamint érvé­nyes­ségek vissza­vo­ná­sairól email-es értesítést kapjanak a felhasználók az egyedi jogosult­ságaiknak meg­fele­lően.
A PlanDoc.Site egy olyan moduláris szolgálatás, ami a PlanDoc rendszerhez kapcsolódva, az építési helyszínen (on site) keletkező fontos információkat egy workflow folyamatba tereli, így segítve elő a különböző jóváhagyások kezelését, listák készítését.
Az elmúlt években több kutatás-fejlesztési projektben is részt vettünk és a jövőben is kiemelt szerepet szánunk az innovációnak. Amennyiben szeretne velünk együttműködni és a mi ötleteink megvalósításában részt venni, vagy saját ötlet megvalósításába minket bevonni, úgy keressen minket bizalommal!
Munkatársaink több évtizedes szoftver­fejlesztési tapasztalattal rendelkeznek a kisebb funkciona­litású stand-alone termékektől a komplex adatbázis alapon működtetett vállalat­irányítási rend­szerekig. Szakembereink az Ügyfél ötletétől kezdve a funkcionális és rendszer­tervezés fázisain keresztül a teljes megvalósításig, akár üzemel­tetésig is végig kísérik a termék­fejlesztést.
REFERENCIÁINK
ÜGYFÉLTÁMOGATÁS &
MAGAS SZINTŰ KISZOLGÁLÁS
Nagy hangsúlyt fektetünk ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálására, így különböző szintű ügyfél­támogatási és
helpdesk szolgáltatásokat is kínálunk az általános jellegű alapszintű ügyféltámogatás mellé.
settings
Beállítások
A PLANDOC terv- és dokumentum­kezelő rendszerbe történő feltöltéshez szükséges JAVA segéd­alkalmazás beállítási út­mu­ta­tó­já­nak letöltése. Amennyiben elakad és céges informatikai környezetet használ, úgy első körben a helyi rendszer­gazda segítségét kérje.
handbook
Kézikönyv
PLANDOC terv- és dokumentum­kezelő rendszer általános felhasználói kézi­könyvé­nek és rendszer­ismertetőjének letöltése. A projekt-specifikus felhasználási útmuta­tókat kérjük, az Ügyfelünk hivatalos projekt­felelősétől kérje el.
helpdesk
HelpDesk
Amennyiben Ön a rendszer felhasználója és kérdése vagy problémája van a PLANDOC rendszer használatával, úgy kérjük írjon a support@plandoc.hu címre vagy munka­napokon 9:00-16:00 óra között keressen minket telefonon.
PLANDOC TANÁCSADÓ KFT.
Székhely
2040 Budaörs
Széchenyi István utca 9.
Értékesítés
+36 30 560 4242
 
plandoc@plandoc.hu
Támogatás
+36 30 560 4242
+36 30 886 8555
support@plandoc.hu